zz

Thursday, December 16, 2010

minat dan cita-cita


Assalamualaikum. Hey guy. Thanks for visit this blog. Iwan rasa agak lama blog ini tak update. So untuk cerita hari ini ialah iwan nak cerita fasal Minat dan cita-cita..
            Semua manusia mempunyai minat dan cita-cita yang berbeza. Ada manusia yg bercita untuk menjadi doctor, nak jadi polis, bomba dan macam-macam lagi..
Malas ar nak cerita pasal cita-cita manusia ini. Banyak sangat.
            So iwan nak cerita pasal cita-cita iwan.. hmm. Iwan ini jenis manusia yang cepat panas dan berpeluh. Tak tahu kenapa. Kalau time panic apa,mesti berpeluh. Basah juga ar ketiak ini sebb berpeluh. Haha.
            Lagi satu, iwan ini jenis yang suka pakai baju kemeja. Bila iwan tengok Lelaki pakai baju kemeja,tai,kasut hitam nampak hensem. Kat situ lah iwan bayangkan kalau iwan berpakaian macam itu mesti ramai yang nak.
            Netbook pecuma baru jer dapat. Dapat jer netbook iwan belajar menaip. Mula2 menaip msg agak lembab.. tapi pas bape bulan dah laju tau. Haha!! Kalau mengadap laptop 24 jam maybe iwan mampu.
            So berdasarkan ciri2 ini perkejaan apa yang sesuai untuk iwan?

Maybe iwan jadi kejer kat sini……..
Minat…………………..

Semua orang ada minat tersendiri. Macam iwan.
Iwan suka kereta MYvi. Bgi iwan kereta ini comel and nampak bergaya bila memandu. Lagi pun kita mesti sokong barang Malaysia bukan?  Iwan target umur 20 dah dapat myvi. Huhu. Sape sukar myvi, angkat tangan? Haha.
Iwan juga minat muzik Bunkface. Setiap single iwan hafal. Band terbaik dalam Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Loading...